Lanserer karbonnøytralt storformatspapir

Canon lanserer Red Label Zero FSC®og Recycled White Zero FSC®, de første karbonnøytrale storformatpapirene beregnet på arkitekt-, ingeniør-, bygg- og produksjonvirksomheter. Det melder Canon på sine nettsider.

Begge produktene er også FSC-sertifisert (FSC-C008945), og kompatible med Canons ColorWave-, PlotWave- og imagePROGRAF-serier, samt andre skrivermerker på markedet.

Canon har jobbet for å redusere karbonutslippet fra papirfabrikk til sluttkunde/forhandler. Resterende karbonutslipp i prosessen blir kompensert i anerkjente prosjekter for klimakompensasjon gjennom ClimatePartner.

«I Canon har vi fokus på bærekraft i alle våre produktsegment. Vi jobber for å redusere vårt eget karbonfotavtrykk, men også for å hjelpe kundene våre med å redusere sin miljøpåvirkning. Vi er derfor veldig glade for å kunne lansere våre første karbonnøytrale tekniske storformatpapir for arkitekt-, ingeniør-, bygg- og produksjonsmarkedet. Gjennom samarbeidet vårt med ClimatePartner har vi kunnet utvide utvalget av karbonnøytralt papir, støtte klimaprosjekter for å kompensere for utslipp og tilby et mer miljøvennlig alternativ til våre storformatkunder, i tråd med deres bærekraftmål,» sier Maurice Pardoel, Director Product Line Management & Operations hos Canon Europa – Imaging Supplies. 

- ANNONSE -

You might also like