Kompakt etterbehandlingsmaskin fra Konica Minolta

Konica Minolta lanserer nå en helt ny modell for lakk, foliering og laminering. Teknikken er hentet fra Konica Minolta-eide MGI.

AccurioShine 3600 klarer papirstørresler opp til B3+ (364mm x 750mm) og er anpasset for å foredle vanlige trykksaker som visittkort, gratulasjonskort/invitasjoner, fotobokomslag og emballasje, skriver Konica Minolta i en pressemelding.

‘’AccurioShine 3600 passer godt inn i det norske markedet da den er tilpasset et volum og investeringsnivå som treffer godt med størrelsen på norske grafiske virksomheter. Dette er en maskin med  enkle vedlikeholdsrutiner, et stort  bruksområde og kompakt størrelse til en fornuftig pris,” sier Morten Hegge, Produktsjef Production Printing i Konica Minolta, til Media Monitor.

Hegge viser til en undersøkelse utført av InfoTrendes der 88 % av europeiske trykkerier svarer at de regelmessig utfører jobber som krever en form for ekstra utsmykning. Undersøkelsen viser videre at sluttkunder er villige til å betale opp til 40% mer for spotlakk og enda mer for foliering.

– Dette er oppgaver som utføres i én operasjon og med et tidsforbruk som gir lønnsomhet selv i små serier. AccurioShine 3600 er et verktøy for å skape merverdi og dermed økt betalingsvilje hos sluttkunden, avslutter Hegge.

Siden AccurioShine 3600 er heldigital kan man skape unike trykksaker med personifisering, se mer i videoen under.

- ANNONSE -

You might also like