IDÉ House of Brands søker prosjektleder anbud

VIL DU JOBBE MED ANBUD?
Er du en serviceinnstilt person som liker å sette kunden først og ønsker å jobbe i et fremoverlent selskap?
 Da er det deg vi ser etter. På grunn av økt oppdragsmengde søker vi en prosjektleder til vårt anbudsteam. Vi ønsker at du er en humør- og trivselsskapende person, du er strukturert og systematisk, samt liker å ha flere ulike prosjekter gående samtidig uten å la deg stresse.

Vi jobber for at våre kunder skal nå sine oppsatte mål og strategier, samtidig som vi skreddersyr de beste løsningene for kundene våre. Deler du disse ambisjonene med oss vil vi veldig gjerne ha deg med på laget.

Dette er selvfølgelig ikke noe du skal gjøre alene. Vi er 5 personer som jobber med anbud, samt at vi har et støtteapparat i IT-avdelingen, markedsavdelingen, innkjøpsavdelingen og HR-avdelingen. Med andre ord, i denne stillingen blir du en del av et faglig sterkt og hyggelig arbeidsmiljø, hvor vi finner de beste løsningene sammen, og ikke er redd for å spørre hverandre om hjelp. Vi er en gjeng som liker å jobbe smart, hvor vi arbeider etter gode planer, jobber strukturert, samtidig som vi også samarbeider godt med våre samarbeidspartnere.

Les hele annonsen her.

- ANNONSE -

You might also like