Forlagshuset Vigmostad & Bjørke søker markedskonsulent

Fagbokforlaget søker, ikke én, men to markedskonsulenter! Er du en analytisk, driftig og strukturert markedsfører med god innsikt i høyere utdanning? Har du god kunnskap om digital markedsføring? Da kan nettopp du være den vi trenger i Fagbokforlaget.

Du vil få ansvar for en portefølje lærebøker rettet mot høyere utdanning og vil sammen med forfattere, forlagsredaktører og andre markedskonsulenter sørge for at lærebøkene våre kommer på pensum på universitet og høyskoler.

Vi vil gjerne ha en søknad fra deg som:

  • Har utdanning innen markedsføring. Har du noen års erfaring vil det telle positivt.
  • Er god til å skape og vedlikeholde relasjoner. Jobben handler mye om å kommunisere med forfattere, kursansvarlige, forelesere, bokhandlere, bibliotekarer, studenter og andre som har betydning for at bøkene vi utgir får best mulig utbredelse.
  • Er selvstendig, strukturert og initiativrik. Du vil få all opplæring du trenger, en fadder og gode kollegaer som passer på deg, men du må ha initiativ, stå-på-vilje, evne til å jobbe effektivt på egenhånd – og være sulten på å oppnå gode resultater.
  • Har god formuleringsevne, skriftlig og muntlig.
  • Liker å reise. Det er nemlig ikke slik at hele jobben kan gjøres fra kontorpulten. Kundene våre er over hele landet, så er du glad i flyplasser, buss og tog og kan å jobbe mens du er på veien er det en stor fordel.
  • Har du god kjennskap til høyskole- og universitetssystemet, er det et pluss.
  • Kan mye om Facebook, Instagram, LinkedIn og andre sosiale medier og vet hvordan du kan benytte disse i markedsføringssammenheng.
  • Raskt kan sette deg inn i nye systemer og har erfaring med bruk av CRM.
  • Er analytisk, flink til å bruke søkeredskap på nettet og liker gravearbeid.

Hva kan vi tilby deg?

En spennende markedsstilling i et av landets fremste akademiske forlag. Gode kollegaer vil du få, noen av de er til og med morsomme. Det kanskje aller viktigste; de er ambisiøse, flinke til det de gjør og jobber hele tiden for å bli enda bedre. Vi har et sterkt fagmiljø, både redaksjonelt og markedsmessig som vil gi deg den støtten du trenger.

Den ene stillingen er et vikariat frem til 1. juni 2024, den andre er en fast stilling. Arbeidssted for begge stillingene er Bergen

Det er viktig for oss at både bøkene våre og ansatte gjenspeiler mangfoldet i samfunnet, og vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av kjønn, kulturell bakgrunn, hull i CV-en eller funksjonsevne.

Les hele annonsen her.

You might also like