Dscoop inntar Sognefjorden

HPs verdensomspennende event Dscoop inntar snart Norge og Sognefjorden. 8-9 juni er det klart for Dscoop i Sogndal med bedriftsbesøk hos Digital Etikett og Avery Dennison NTP i Gaupne. 


Alt om Dscoop i Sogndal kan du lese mer om her.


Bærekraft er stikkordet når Dscoop inviterer hele den grafiske bransjen til Sogndal 8-9 juni. Deltagerne får inspirasjon av ledende talere innen bærekraft, får muligheten til å delta i miljø-workshops og besøk hos to lokale bedrifter som har fokusert mye på nettopp miljøvennlig produksjon – Digital Etikett og Avery Dennision NTP. (Se mer om Digital Etiketts bruk av HP Indigo i videoen i bunn av artikkelen.)

Fagprogrammet vil bli ledet av Christian Felber, som står bak “Economy for the Common Good-“bevegelsen (ECG). Felber kommer til å ta utgangspunkt i internasjonale case fra den grafiske bransje, blant annet bedrifter som har satset på C2C-sertifisering.

I tillegg til fagprogrammet legges det også opp til nettverking og sosiale innslag. Det blir båttur på fjorden og ikke minst gin-testing fra den Bergens-baserte gin-produsenten Bareksten.

Selve arrangementet går av stabelen på Quality Hotel Sogndal.

 

 

- ANNONSE -

You might also like