Print Supplies søker 2 serviceteknikere

Vi trenger flere serviceteknikere til vårt voksende serviceteam.

Som servicetekniker hos oss skaper du verdier for våre kunder. Du installerer storformatprintere hos våre kunder i hele Norge, og du føler deg trygg med å instruere og guide kundene så de blir fornøyde. Du bidrar til at alle våre printmedier fungerer perfekt i våre kunders printere. Våre kunder er kreative og har høye forventninger, du hjelper dem med å bruke sine maskiner optimalt så de når resultatene de ønsker. Tett kundekontakt, systematisk oppfølging og stor teknisk kompetanse skal gjøre at vi får Norges mest fornøyde maskinkunder.

Du er teknisk anlagt, yrkesstolt, effektiv og systematisk. Du gjør alt for å løse akutte problemer når det trengs, men strever etter å jobbe langsiktig med forebyggende service for å minimere maskinfeil/nedetid. Du liker å snakke med kunder og er en trygg kontakt for dem når de trenger support, eller når de ønsker å prate om nye maskiner. Du har ingen problemer med å møte kunder og tar gjerne med dem på en maskindemonstrasjon. Du kan også tenke deg å holde kurs for kundene med målsettingen at de skal få ut maksimalt av sine printere.

Du må ha interesse for elektronikk, finmekanikk og data. Kanskje jobber du med service av storformatprintere i dag, eller så har du bare god teknisk forståelse, har lyst til å lære noe nytt og du synes at den digitale grafiske bransjen er spennende.

Du må være god i norsk og engelsk og ha førerkort for personbil. Du må også være glad i å reise i Norge da jobben krever mye reising med hotellovernattinger.

Sammen med våre leverandører går du igjennom ett betydelig opplæringsprogram og får deretter løpende opplæring. Hos oss får du et godt arbeidsmiljø og gode betingelser med bil og helseforsikring i tillegg.

Vi er en 100% norsk bedrift med norske eiere/ledere. De som jobber hos oss er motiverte, og gode rutiner, prosesser og system er på plass. Du blir en viktig del i bedriften.

Les hele annonsen her.

- ANNONSE -

You might also like