Grafisk Kompani AS søker selger

Grafisk Kompani  søker en offensiv selger til våre førtrykksløsninger!

 

Vi er ute etter deg som tar initiativ og har erfaring fra et prepress miljø. Vi vet at humor, stor “takhøyde” og et godt arbeidsmiljø er viktig i en hektisk arbeidsdag med høyt tempo. Evnen til å danne gode relasjoner med våre kunder er veldig viktig for oss. Er du kollegaen vi leter etter?

Som selger hos oss vil du ha direkteansvaret for en portefølje av eksisterende kunder, og du vil være en betydelig bidragsyter til den videre veksten i Grafisk Kompani. Du vil ha det overordnede salgsansvaret for produktområde prepress, plater og arbeidsflyt.

Det vil være en fordel om du har erfaring i salg av produkter relatert til Grafisk Kompani sin portefølje og spesielt erfaring fra prepress og arbeidsflyt. Som person er du strukturert, nøyaktig og pålitelig, samtidig som du har solid “stayer-evne” og stort pågangsmot. I denne stillingen får du stor påvirkningskraft og vil inneha en viktig rolle i selskapets videre utvikling.

 

Vi tror videre at du: 

 • Har erfaring fra grafisk bransje og helst innen førtrykk
 • Er en utpreget løsningsorientert lagspiller
 • Motiveres av at kunder blir fornøyde og entusiastiske
 • Har meget gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk
 • Er kommersiell og offensiv overfor din kunder og relasjoner
 • Er selvgående, initiativrik og mål- og resultatorientert
 • Ønsker å utvikle deg selv, stadig lære mer og bli bedre
 • Er en aktiv bidragsyter til å skape et godt arbeidsmiljø rundt deg

Dine viktigste arbeidsoppgaver vil være:

 • Innsalg, oppfølging og utvikling av eksisterende kundeportefølje
 • Ta ansvar for prissetting og kalkulasjoner
 • Gjennomføre salgsprosess og kontraktsforhandlinger
 • Være oppdatert på markedet og konkurrenter
 • Samspill med teknisk avdeling for implementasjon av løsninger
 • Forecasting, rapportere aktivitet og salg til daglig leder
 • Support arbeidsflyt og prepress løsninger

Kvalifikasjoner:

 

Du har en kommersiell innstilling, og forstår hvordan gode produkter inspirerer til kreativitet hos dine kunder, og evner å selge inn dette til de rette kontaktpersoner. Du trigges av å oppnå tilfredse kunder, og motiveres av å i samarbeid med egen organisasjon levere blant markedets beste løsninger.

Andre vil trolig beskrive deg som en person med solid kompetanse innen prepress og IT, er utadvendt og god til å kommunisere, og en som skaper solide resultater på egen kjøl. Relevant arbeidserfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse.

 

Vi tilbyr:

 • En spennende stilling i et voksende selskap.
 • Et godt kollegialt miljø og gode rammebetingelser for å lykkes
 • Konkurransedyktige betingelser

Les hele annonsen her.

- ANNONSE -

You might also like