Canon lanserer oppgradert Colorado

Rett før påske lanserte Canon den nye Colorado M-serien med modulær hastighetsinnstilling og fleksibel mediehåndtering. Det melder Canon.

Rull-til-rull-skriveren kommer med en utskriftsbredde på 1,6 meter. M-serien har to produksjonshastigheter – Colorado M3 med 29 m²/t opp til 111 m²/t og M5 med 40 m²/t opp til 159 m²/t – med mulighet til å oppgradere fra en hastighet til en annen enten midlertidig i forbindelse med produksjonstopper eller permanent.

Både M3- og M5-modellen kan også enkelt oppgraderes til å trykke med hvitt blekk, samt utrustes med FLXfinish+ for matte og blanke CMYK-utskrifter.

Nyhet: Hvitt blekk

Det nye alternativet med hvitt Canon UVgel-blekk utvider produktspekteret for trykkeriene – for eksempel innen  vindusdekor, etiketter og tapet.

“Helt siden lanseringen har Colorado-skriverne med UVgel-blekk satt standarden for hastighet, kvalitet og høy produktivitet. […] Med sin modularitet og mulighet for hvitt blekk er den nye Colorado M-serien vekstmotoren som sørger for at virksomhetene kan øke kapasiteten og realisere ideene sine,” sier Jennifer Kolloczek, European Planning, Marketing & Innovation Senior Director, Production Print hos Canon Europa, i en kommentar.

Slik presenterer Canon den nye modellen:

 

You might also like