Aksell ser flere muligheter for 21grams’ inkjet-skriver

Media Monitor skrev for en stund tilbake om 21grams’ nye inkjetskriver MP1800i. Den nye skriveren er en enklere inkjet, som blant annet er ment for adresseringstjenester.

En av de første kundene i Norge som har tatt i bruk skriveren er Aksell Logistikk i Hærland. 21grams har laget en reportasje fra Hærland. Aksell bruker skriveren hovedsakelig til adresseringsprint på aviser og magasin.

MP1800i er spesialutviklet for å printe adresseringer, bilder og QR-koder.  Den skal klare alle typer av ulike underlag, inkludert UV-lakket papir og sugende material.

– Vi behøver bare fiberduker og blekk, utover det så ruller det på helt smertefritt. 21grams er enkle å ha å gjøre med, vi får alltid tak i Martin, som er selskapets installatør om vi behøver hjelp. Framover kommer den trolig til å brukes også til andre typer av print, siden den kan brukes på flere ulike produkter, sier Erik Myrén på Aksell, ansvarlig for produksjonslinja som pakker og adresserer magasin.

21grams’ egetutviklede software-program PostSort benyttes som sorteringsverktøy for alt som sendes ut adressert fra Aksell.

- ANNONSE -

You might also like