Stormberg AS søker Teamleder Grafisk Design

Som teamleder for vår grafisk design avdeling i Stormberg vil dine viktigste oppgaver være å lede teamet og å kommunisere Stormbergs merkevare visuelt. Du vil, gjennom kjennskap til merkevaren og en stor verktøykasse med bilder og grafikk, være den som formidler våre budskap, enten det er vårt sosiale engasjement eller våre velkjente turkategorier i våre 3 salgsflater: nettbutikk, fysiske butikker og B2B.

Som teamleder vil du ha varierte og spennende arbeidsoppgaver. Du vil ha personal og fagansvar for ditt team. Du er ansvarlig for oppfølgingen av den enkelte i teamet og har overordnet ansvar for de arbeidsoppgaver som løper i teamet.

Du vil som teamleder for grafisk ha en sentral og viktig rolle i vårt e-commerce team og du rapporterer til E-commerce sjef.

Du vil sammen med teamet jobbe med å utforme salgsfremmende grafikk og innhold til våre fysiske butikker, vår B2B satsing og vår nettbutikk i Norge. Herunder alt fra webside-grafikk, plakater, nyhetsbrev, annonser, bilder og video til sosiale medier, nettside og blogg.

Vi ser etter deg som har ledererfaring innen grafisk design og som passer inn i et kreativt, produktivt og salgsorientert team.

Du har et godt salgsblikk, er analytisk, kreativ og gjerne erfaring innen prosjektarbeid. Du tør å ta ansvar, liker høyt tempo og arbeider bra i team. Andre egenskaper vi vektlegger er at du er turglad, utadvendt og engasjert med stor arbeidsglede.

Kvalifikasjoner:

 • Erfaring fra tilsvarende rolle og minimum 2 års ledererfaring
 • Analytisk
 • Kreativ
 • God på samhandling
 • God økonomisk forståelse
 • Høyere utdanning

Gode ferdigheter digitalt og språkmessig verdsettes.

Følgende arbeidsoppgaver er sentrale:

 • Personal og fagansvar for grafisk team
 • Bygge ut våre salgsflater (nettbutikk, B2B og fysiske butikker)
 • Webdesign
 • E-post og SMS-markedsføring
 • Annonser (Print og web)
 • Print (Flyers, aktivitetshefter, butikkdekor mm.)
 • Bilderedigering
 • Videoredigering

Ønskelig med erfaring og kjennskap til:

 • Adobe: Photoshop, Illustrator, Indesign, Premiere, Bridge, Acrobat reader
 • Facebook Meta
 • Google disk
 • Google Analytics
 • E-post og SMS-markedsføring (Voyado/Bronto//MailChimp)

Les hele annonsen her.

- ANNONSE -

You might also like