Spandex søker salgssjef

Vi er ute etter deg som tar initiativ og som ønsker å utvikle deg selv og andre rundt deg. Vi vet at humor, stor “takhøyde” og et godt arbeidsmiljø er viktig i en hektisk arbeidsdag med høyt tempo – Er du kollegaen vi leter etter?

Som Salgssjef for salgsavdelingen vil dine viktigste arbeidsoppgaver være å lede og utvikle salgsarbeidet i selskapet i tillegg til selv å ta direkteansvaret for en portefølje av eksisterende kunder. Du vil gå foran som ledestjerne gjennom aktivt å drive direkte salg til eksisterende og nye kunder i ditt marked. Å lede arbeidet med å drive aktivt salg mot nye potensielle kunder i tillegg til utvikling av eksisterende er en viktig del av stillingen, og du og teamet ditt skal være en betydelig bidragsyter til den videre veksten i Spandex. Stillingen inngår i selskapets ledergruppe, og du vil ha det overordnede salgsansvaret for produktområde Materialer, Service og Hardware i selskapet.

Aktuelle kandidater har noen års erfaring med salg og trives med å drive salgsprosesser fra begynnelse til slutt. Du har sannsynligvis også ledet en mindre salgsavdeling og har et forhold til personalledelse, budsjettarbeid og resultatoppfølging. Til denne rollen vil det være en betydelig fordel om du har erfaring i salg av produkter relatert til Spandex portefølje. Som person er du strukturert, nøyaktig og pålitelig, samtidig som du har solid “stayer-evne” og stort pågangsmot. I denne stillingen får du stor påvirkningskraft og vil inneha en viktig rolle i selskapets videre utvikling.

Vi tror videre at du: 

 • er en utpreget løsningsorientert lagspiller
 • motiveres av at kunder blir fornøyde og entusiastiske
 • har meget gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk
 • er kommersiell og offensiv overfor din kunder og relasjoner
 • er selvgående, initiativrik og mål- og resultatorientert
 • ønsker å utvikle deg selv og teamet, stadig lære mer og bli bedre
 • innehar gode lederegenskaper
 • er en aktiv bidragsyter til å skape et godt arbeidsmiljø rundt deg

Dine viktigste arbeidsoppgaver vil være:

 • Lede og utvikle dine ansatte
 • Gjennomføre interne salgsmøter og skape prestasjonskultur
 • Avtale og gjennomføre kundeaktiviteter
 • Innsalg, oppfølging og utvikling av egen kundeportefølje
 • Ta ansvar for prissetting og kalkulasjoner
 • Gjennomføre salgsprosess og kontraktsforhandlinger
 • Være oppdatert på markedet og konkurrenter
 • Utvikling av vekstrategier og go to market modeller
 • Samspill med teknisk/rådgivning avdeling for implementasjon av løsninger
 • Forecasting, rapportere aktivitet og salg til daglig leder
 • Deltagelse på andre interne aktiviteter og i ledergruppen for Norge

Kvalifikasjoner:

Vi tror du har høyere relevant utdannelse, f.eks. en bachelor innen økonomi eller marked. Du har en kommersiell innstilling, og forstår hvordan gode produkter inspirerer til kreativitet hos dine kunder, og evner å selge inn dette til de rette kontaktpersoner. Du trigges av å oppnå tilfredse kunder, og motiveres av å i samarbeid med egen organisasjon levere blant markedets beste løsninger.
Andre vil trolig beskrive deg som en person med solid brukerkompetanse på IT, en drivende dyktig selger og leder, og en som skaper solide resultater på egen kjøl. Relevant arbeidserfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse.

Vi tilbyr:

 • En spennende stilling i et voksende selskap med internasjonalt fotfeste
 • Et godt kollegialt miljø og gode rammebetingelser for å lykkes
 • Store muligheter for faglig utvikling i et aktivt og sosialt miljø.
 • Mulighet for å være en del av en internasjonal satsning
 • Konkurransedyktige betingelser og bonusordning

For rett kandidat vil det være gode karriere- og utviklingsmuligheter i selskapet. Du vil få grundig opplæring og innføring i konsernets løsninger og produkter. Spandex har kontor i Larvik, og rett kandidat bor trolig nær nok til at tilstedeværelse her vil være naturlig når du ikke er på farten hos dine kunder eller i sammen med dine selgerkollegaer.

Les hele annonsen her.

- ANNONSE -

You might also like