Mascot Høie AS søker grafisk designer

Høie er i vekst, og vi søker etter en grafisk designer til vår markedsavdeling. Vi ser etter deg som har et visuelt øye og god formidlingsevne.

Vi holder til i moderne lokaler på Pirsenteret i Trondheim. Her trives vi godt og har alt vi trenger i umiddelbar nærhet. Du vil bli en del av markedsavdelingen – et engasjert team på 4 personer. Vi har alle egne kontorer. Vi jobber også tett med de andre avdelingene i bedriften.

Det er viktig for oss å ha det gøy på jobben, og å holde oss oppdaterte på det som skjer. Derfor drar vi gjerne på frokostmøtene til Trondheim markedsforening eller andre spennende eventer sammen. Vi sier heller ikke nei til en sosial sammenkomst utenfor jobb i ny og ne.

Hvis du er glad i å trene får du gratis medlemskap på Pirsenteret sitt eget treningsrom – perfekt for å få tatt unna ei treningsøkt før eller etter jobben. Det er også både kaffebar og kantine i bygget, og her serveres det alltid noe godt og spennende. Vi har i tillegg eget kjøkken på kontoret og klokken 12 er det alltid mye latter rundt langbordet.

Og hva gjør en grafisk designer hos Høie?

Som grafisk designer hos oss har du en sentral rolle i å formidle merkevaren Høie, da vår visuelle identitet styres via det grafiske arbeidet. Du deltar i videreutvikling av vår profil, og setter dine spor på hvordan vi kommuniserer daglig ut mot våre kunder – både hos forhandler, B2B og gjennom vår egen nettbutikk.

 

Her er noe av det du kommer til å jobbe med:

  • Utvikling av idé og produksjon av innhold til annonser på digitale flater
  • Produsere og publisere innhold (tekst, bilder og eventuelt video) til nyhetsbrev, nettside og sosiale medier
  • Vedlikeholde og videreutvikle grafisk profil for Høie og våre andre merkevarer

 

Vi tror bakgrunnen og kompetansen din dekker dette:

  • Utdannelse innen grafisk design, visuell identitet eller tilsvarende
  • Minimum 3 års relevant arbeidserfaring
  • God skriftlig formidlingsevne og gjerne erfaring fra tekstproduksjon

Les hele annonsen her.

You might also like