K-Beauty Norge AS søker grafisk designer

SkinSecret.no søker grafisk designer på heltid, og vi håper det er deg!

Stillingen innebærer mye ansvar hvor du får en viktig rolle i å utvikle merkevaren SkinSecret videre, og være med på å skape en sterk visuell identitet for nettbutikken. Stillingen innebærer å være en kreativ pådriver som utvikler grafisk materiale for digitale markedsaktiviteter, for egenproduserte produkter og konsepter, og for vår nettbutikk.

Typiske arbeidsoppgaver vil være å produsere grafisk materiell til våre sosiale medier, nyhetsbrev, nettbutikk/landingssider, produsere markedsmateriell, videreutvikle grafisk profil, og videreutvikle/oppdatere emballasjedesign på eksisterende og nye prosjekter. Du vil være en viktig kreativ pådriver til interne langsiktige prosjekter, og vil sparre sammen med vårt kreative Content Team bestående av SOME-ansvarlig, fotograf og nettsideansvarlig/innholdsprodusent.

Kvalifikasjoner:

  • Relevant høyere utdanning innen grafisk design
  • Erfaring fra tilsvarende oppgaver
  • Svært gode ferdigheter innen Photoshop, Illustrator og InDesign
  • Erfaring med å skape innhold til sosiale medier
  • Du er kreativ og evner å tenke utenfor boksen
  • Solid forståelse for fargesammensetning, typografi og visuell identitet
  • Interesse for hudpleie og skjønnhet er en fordel
  • Ansvarsbevisst og selvstendig
  • Nøyaktig og pliktoppfyllende

Hos SkinSecret.no vil du være med å bygge opp et unikt konsept, få verdifull erfaring med å drive nettbutikk, bygge opp merkevaren SkinSecret, i tillegg til å jobbe med noen av Koreas største og mest spennende hudpleiemerker. Du vil bli en nøkkelperson i bedriften, få en variert og spennende hverdag, og jobbe veldig tett med resten av et inkluderende og motiverende team!

Les hele annonsen her.

- ANNONSE -

You might also like