Canon lanserer ny Prostream-serie

Canon lanserer nå neste generasjon av selskapets ink-jet rotasjonspresser – Prostream. Den nye Prostream 3000-serien har støtte for et bredere utvalg av medier og har høyere trykkehastighet, også på tykt papir. Det melder Canon i en pressemelding.

“Den nye ProStrem 3000-serien bygger på den etablerte ProStream-teknologiplattformen og leverer offset-kvalitet. […] Med støtte for flere medier blir det enda enklere for grafiske virksomheter, inkludert kommersielle og nettbaserte trykkerier, forlag og spesialister på fotoprodukter, å flytte store volum av kvalitetskrevende oppdrag fra offset og eldre teknologier,” skriver Canon.

Den nye 3000-serien kommer i modellene ProStream 3080 med 80 meter i minuttet og ProStream 3133 med 133 meter i minuttet. Begge modeller kan levere bredder opp til 558 mm og lengder opptil 1524 mm. Maskinene håndterer et stort utvalg utskriftsmedier, blant annet standard bestrøket og ubestrøket offset-papir og papir spesialtilpasset blekkutskrift i tykkelser opptil 300 g/m2. 

Canon understreker også at den nye 3000-serien bruker mindre strøm enn forgjengeren, takket være et mer effektivt tørkesystem.

“Forbedret produktivitet for en rekke produktområder betyr at brukerne nå trygt kan flytte flere offsetoppdrag og andre trykkejobber over til digitaltrykk, og dermed korte ned produksjonstiden, minske klargjøringstiden og makulatur, gjøre dagens fallende opplag mer lønnsomme og oppfylle merkevareeiernes krav om raskere leveranse,” sier Jennifer Kolloczek, European Planning, Marketing & Innovation Senior Director, Production Print hos Canon Europa, i en kommentar.

You might also like