Bærekraftige etiketter for en bedre verden

Ellco Etikett og deres kunde CodeIT satt seg i fjor ned for å snakke om livets store spørsmål: Hvilket fotavtrykk setter vi igjen når vi går fra jobb? Hva gjør vi egentlig for å sørge for at vårt virke har så liten påvirkning på verden rundt oss som mulig?

Her kan du lese hele saken hos Ellco Etikett.

Etter å ha gått noen runder så endte partene opp med å støtte World Land Trusts prosjekter for klimakompensasjon, der man binder Co2 ved å beskytte utsatt regnskog i Asia og Latin-Amerika.

“Vi møter stadig flere og strengere krav til en tydelig bærekraftig produksjon i møte med kunder, så dette er noe vi bare må levere på,” sier Maren Kolsrud, Sales Specialist Consumable i CodeIT AS.

Nå oppfordrer Ellco Etikett flere kunder og samarbeidspartnere til å tenke bærekraft og tenke gjennom hva man kan bidra med.

“Her på Ellco Etikett har vi jobbet med bærekraft gjennom vår ISO 14001-sertifisering i mange år. Prosjektet med CodeIT og karbonnøytralisering gjennom World Land Trust har vært et godt steg videre mot en fremtid vi alle må ta ansvar for,” sier Merete Boug Olufsen, Kvalitets- og Utviklingsansvarlig hos Ellco Etikett.

PS; Carbon Balanced Paper and Labels i samarbeid med World Land Trust markedsføres av Grafkom i Norden. Grafkom gir også ut dette nyhetsbrevet.

- ANNONSE -

You might also like