Aksell Vest AS avdeling Bergen søker rådgiver skilt og dekor

Blir du begeistret for estetikk når budskap skal formidles? Evner du å oversette kundeønsker til kreative løsninger, og ønsker å bringe din ekspertise inn i et fremoverlent, tverrfaglig og pulserende miljø? Da bør du lese mer om denne muligheten hos oss i Aksell.
Vi styrker vårt team i Bergen og søker etter en kunderådgiver for skilt- og dekorløsninger
Vår fremtidige kollega er utpreget serviceorientert, idé- og initiativrik, og en som tør å utfordre.
Du har bakgrunn innen arkitektur, interiør-arkitektur, grafisk design, eller lignende fagfelt, og har erfaring fra salg og kunderådgiving. Du møter utfordringer med en åpenhet og yrkesstolthet som fører til enestående kvalitet i våre leveranser.

I stillingen vil du ha ansvar for å selge selskapets tjenester innen skilt- og dekorløsninger, samt håndtere hele prosessen, fra salg og innledende idefase til ferdig leveranse. Med en faglig innsikt som utstråler ekspertise er du i stand til å finne den beste løsningen for kunden. Med gode prosjektlederegenskaper binder du sammen aktuelle miljøer (design, produksjon, ferdiggjøring, underleverandører og samarbeidspartnere), slik at kunden til enhver tid får oppleve kvaliteten i alle ledd av våre leveranser.

Hos oss møter du et tverrfaglig miljø med en unik bredde, og får mulighet til å jobbe med et bredt spekter av kunder og type oppdrag. Vi har fokus på trivsel, samspill og personlige utviklingsmuligheter. Vi verdsetter ulike bakgrunner og har et inkluderende arbeidsmiljø med god takhøyde.

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper vi anser som viktige:

  • Solid fagkompetanse og erfaring fra salg av relevante tjenester
  • En sterk kommersiell og forretningsmessig teft
  • Sterk på relasjonsbygging og nytenkende
  • Ambisiøs, foroverlent og selvgående – ditt engasjement merkes både i relasjon med kunder, med kollegaer og samarbeidspartnere
  • Det bor en prosjektleder i deg som arbeider strukturert, systematisk og holder god fremdrift
  • Er en god lagspiller og er raus; vi er på kontinuerlig søken etter læring og deler gjerne vår kompetanse, støtter hverandre og spiller hverandre gode

Vi tilbyr:

  • En selvstendig rolle i et ambisiøst selskap som utfordrer de tradisjonelle aktørene i bransjen.
  • Mulighet for personlig- og faglig utvikling
  • Et godt arbeidsmiljø med hyggelige og faglig dyktige kolleger
  • Konkurransedyktige betingelser

Les hele annonsen her.

You might also like