Produktmedia: Ansvarlig for Wackes Norge

Vi söker dig som gillar att driva affärer och har kunskap och erfarenhet av produktmedia. Vi siktar på att bli branschledande i Norden och den självklara partnern tillvarumärkesfokuserade företag.

Arbetsuppgifter
Som Ansvarig för Wackes Norge blir ditt primära fokus att sätta i gång verksamheten för att sedan successivt bygga upp en organisation och leda den framåt. Det innebär bearbetning av både nya och befintliga Wackes-kunder samt att identifiera nya affärsmöjligheter. Du har ett övergripande strategiskt ansvar för affärsutveckling med långsiktighet och hållbarhet i fokus. I rollen ingår även att hantera förhandlingar och att ansvara för budget. Du rapporterar löpande till ledningen.

Din profil
Som person är du en entrepenörstyp som får saker att hända! Du har lätt för att sätta i gång, bygga upp och entusiasmera andra. Du är bra på att utveckla och bibehålla långsiktiga relationer och har många sociala kontaktytor. 

Du förstår kundernas behov och hur Wackes kan bidra till att stärka deras varumärke. Det är viktigt att du är kunnig inom produktmedia och redo för att möta framtidens krav på kvalitet och hållbarhet. Andra egenskaper vi värdesätter i den här rollen är att du kan jobba resultatinriktat, är självgående och gillar att påverka.

För att passa i denna roll önskar vi att du:

  • har avslutad Högskoleutbildning, gärna inom företagsekonomi.
  • har erfarenhet av produktmedia och varumärkesfokuserade företag.
  • har god förmåga att på ett affärsmässigt sätt hantera norska och engelska språket i tal och skrift.
  • behärskar Office 365.
  • är en teamplayer – sätter laget framför jaget!

Är du vår nya medarbetare? Sök tjänsten senast 5 mars.

Les hele annonsen her.

- ANNONSE -

You might also like