Andvord Grafisk søker prosjektmedarbeider

På vegne av Andvord Grafisk søker vi nå en prosjektmedarbeider som skal bidra til en sømløs gjennomføring av kommune -og fylkestingsvalget 2023

Andvord Grafisk er en bedrift som leverer et bredt spekter av trykksaker og IT-løsninger til sine kunder. Til sommeren skal de gjennomføre et av de største og mest komplekse trykkeoppdragene i Norge. I forbindelse med kommune -og fylkesvalget har de ansvar for å produsere stemmesedler og valgmateriell for alle fylker og kommuner. I den sammenheng ser vi etter en prosjektmedarbeider som skal bistå med produksjon og distribusjon av stemmesedler, i tillegg til å sikre god kvalitet i prosjektgjennomføringen. Ansettelsesforholdet vil bestå gjennom hele gjennomføringen av prosjektet, med estimert oppstart første mai til midten av august/starten av september. Er du på utkikk etter en samfunnsviktig sommerjobb, er dette en perfekt mulighet for deg!

Som prosjektmedarbeider vil du jobbe i tett samarbeid med leder for prosjektgjennomføringen. Du vil jobbe med ulike oppgaver knyttet til kommune -og fylkestingsvalget, herunder kundeservice, prosjektledelse, tilrettelegging og oppfølging mot både produksjon og kunder.
Vi ser etter deg som har erfaring med kundeservice, og som har gode kommunikasjonsferdigheter ettersom du skal fungere som et bindeledd mellom kommunene og produksjonen. Gjennom hele prosjektarbeidet vil du ha en sentral betydning for å sikre levering til tidsfrister, kvalitetssikring av valgsedler og bidra til at arbeidet flyter problemfritt – det er derfor viktig at du evner å jobbe strukturert og nøyaktig.

Kjerneoppgaver vil være:

  • Bistå med produksjon og distribusjon av valgsedler
  • Kommunisere med kommuner og fylker under valget
  • Generere trykksaker og sende korrektur på mail
  • Navngi Excel-filer
  • Fungere som bindeledd mellom kommunene og produksjonen hos Andvord Grafisk

Vi ser etter deg som:

  • Har erfaring med kundeservice eller annen form for kommunikasjonsarbeid
  • Har gode kommunikasjonsferdigheter
  • Er strukturert og nøyaktig
  • Har noe erfaring med Excel-filer

Les hele annonsen her.

- ANNONSE -

You might also like