ACT Logimark AS søker servicekoordinator

I ACT Logimark får du jobbe med de største og mest kjente merkevarene som produseres i Norge. Det er stor sannsynlighet for at det er en ACT-maskin har trykket best – før – datoen på melkekartongen du hadde på frokostbordet i dag. Eller at vi har levert metalldetektoren som sjekker at potetgullposen du åpnet i helgen ikke inneholdt annet enn potetgull. Vi er ganske stolte av at når du tar med deg varer fra matbutikken, så er det ikke sjelden at produktetiketten er levert av oss.

Arbeidsoppgaver

Vi søker fortrinnsvis deg med maskin-teknisk utdannelse, relevant erfaring og god teknisk forståelse. Du er tydelig i din kommunikasjon og har fokus på å legge til rette og gjøre dine medarbeidere gode. Du har god forretningsforståelse, kremmerånd, og er en helhetstenkende medarbeider som ser gode og effektive løsninger. Du er tydelig og presis i din skriftlige og muntlige kommunikasjon, samt at du har relevant erfaring med å bruke moderne IT verktøy og ser nytten av å bruke IT til å jobbe effektivt.

Det kreves et høyt aktivitetsnivå med kundekontakt, i tillegg til kollegaer, samarbeidspartnere og leverandører.

Dine arbeidsoppgaver og ansvarsområder:

·        Koordinering av serviceavdelingen

·        Videreutvikle avdelingen med fokus på kvalitet og effektiv drift

·        Løpende kontakt med kunder og leverandører

·        Telefonsupport

·        Enkel teknisk support

·        Utvikling og salg av serviceavtaler og serviceoppdrag

Kvalifikasjoner

·            Utdannelse innen It, elektro, automasjon og/eller industrimekanikk

·            Erfaring/forståelse for mekanikk/automatikk/svakstrøm/datakommunikasjon

·            Gode kommunikasjonsegenskaper i norsk og engelsk, skriftlig og muntlig

·            Førerkort klasse B

·            Relevant erfaring kan veie opp for manglende utdannelse

·            Evne og vilje til å arbeide i, og lede et team

Les hele annonsen her.

You might also like