XR Visuell Kommunikasjon søker prosjektledere

Vi i XR Visuell Kommunikasjon ønsker nå å styrke salgsavdelingen med flere kreative superhelter. Motiveres du av å skape fantastiske kundeopplevelser, ser du lysende muligheter på en grå murvegg og liker å jobbe mot høye mål? Da er det deg vi ser etter! Som prosjektleder i XR vil du markedsføre og selge inn spennende løsninger til nye og eksisterende kunder i bedriftsmarkedet.

Her vil du bli en del av et profesjonelt og godt arbeidsmiljø. Du vil få grundig opplæring og coaching av dyktige ledere. For å lykkes i stillingen må du kunne planlegge egen arbeidsdag, se gode løsninger og bygge relasjoner. Som ansatt stilles det høye forventninger til deg; hardt arbeid, engasjement og høy produktivitet er en selvfølgelighet. Du må også være komfortabel med å bruke telefon og e-post som arbeidsverktøy i deler av hverdagen.

I dag jobber det rundt 25 personer i XR Visuell Kommunikasjon. Du kommer inn i et selskap hvor du jobber tett med alle kollegene dine og du har stor betydning for selskapet. I XR blir du sett og hørt.

Ansvar:

 • Salg av reklame og profileringsprodukter
 • Skape kreative løsninger
 • Booke møter og gjennomføre salgsaktivitet
 • Kundepleie og nettverksbygging

Ønskede superkrefter:

 • Trygg og fremoverlent
 •  Har erfaring med salg eller kundeservice
 • Strukturert og målrettet
 • Gode PC/MAC kunnskaper
 • Førerkort klasse B

Vi tilbyr:

 • Konkurransedyktig lønnsmodell
 •  Et inkluderende og kreativt arbeidsmiljø.
 •  Ledere med solid erfaring og hjerte for jobben.
 •  Mulighet for å utvikle deg i et selskap i vekst.
 •  Spennende ansattgoder

Dersom du ønsker å representere en av Sørlandets mest kreative arbeidsplasser og har krysset ut “check” på stillingsbeskrivelsen, da er vi interessert i nettopp deg!

Se hele annonsen her.

- ANNONSE -

You might also like