Profiterer på veksten innen utendørsreklame

Vi har flere ganger det siste året skrevet om veksten i utendørsreklame, og det er sikkert flere aktører som tar del i oppsvinget. En bedrift som merker det særdeles godt er Adpoint i Bærums Verk, som har spesialisert seg på digital og analog utendørsreklame. Det melder Canon.

– […] Digitalt utfører vi ulike kreative oppdrag og programmering av ulike skjermflater. Innenfor analog reklame gjør vi alt fra print til konstruksjon, lyssetting og montasje, og vi har et mål om ytterligere vekst i dette segmentet […], forteller Pawel Karalus, daglig leder i Adpoint.

Karalus, som har bakgrunn fra Clear Channel, har altså satset både på digital og analog utendørsreklame, men tror veksten i hovedsak vil komme fra print. Selskapet har derfor nylig investert i ytterligere print-kapasitet i form av en ny Canon Arizona 660XT.

– Volumene er store, så vi behøver en produksjonskapasitet på rundt 1200 kvadratmeter utendørsmateriale i høy kvalitet, hver eneste dag. Arizona med rullopsjon vil være et godt tilskudd til dette, og vi vurderer også en Canon Colorado med automatisk skjæreløsning, fordi den vil automatisere produksjonen vår for Eurosize-format […], sier Karalus.

Søker erfaren selger

Adpoint ble startet i 2019 og hadde en omsetning på 7,3 mkr i 2021. I fjor doblet selskapet omsetningen og nådde ca 14 mkr.

– Vi har en sterk posisjon hos både norske og skandinaviske utendørsaktører, og kjenner markedet godt. Foreløpig har vi hatt vekst uten å bruke mye tid og penger på markedsføring, men planen nå er å rekruttere en erfaren selger […], avslutter Karalus.

- ANNONSE -

You might also like