Lappeliten/Inkeria AS søker trykkerimedarbeider

Lurer du på hvordan det er å jobbe bak kulissene i en nettbutikk?

Lappeliten lager navnelapper til barn i barnehage og skole, og er i dag en av landet største aktører. Nå søker vi DEG som vil jobbe som ekstrahjelp i vårt trykkeri. Dette er en perfekt jobb som deg som er student eller har ledig tid for hånden. Det både morsomt og hektisk å jobbe hos oss, og sammen med gode kolleger skal du produsere navnelapper til barn over hele landet.

Vi holder til sentralt på Høvik i Bærum, med kort vei til bussholdeplass. Arbeidsmengde blir vi enige om, men vi har et særskilt stort behov i januar. Du bør derfor være tilgjengelig for ekstra arbeid 2. og 3. uken i januar. Etter dette ser vi for oss 1-2 dager i uken, noen ganger på dagtid og andre ganger om ettermiddagen. Du må beherske norsk muntlig og skriftlig, samt ha fylt 18 år.

En vanlig dag hos oss vil være å håndtere trykkerimaskiner, bearbeide produkter, samt pakke produktene klar til utsendelse. Her vil du få mulighet til å jobbe tett med kolleger på trykkeriet og erfare hvordan det er bak kulissene i en hektisk nettbutikk.

Dette skal du gjøre hos oss:

  • Produsere og kvalitetssikre at navnelappene våre er av tipp-topp kvalitet
  • Bearbeide og pakke produkter i konvolutter
  • Bistå ved forefallende arbeid på trykkeri/lager
  • Passe på at Lappeliten-kunder får produktene sine til tiden
  • Bidra til et godt arbeidsmiljø

Dette er deg:

  • Du trives med et høyt tempo og er selvgående
  • Du er effektiv, ryddig og nøyaktig
  • Du er teknisk anlagt og liker å lære nye ting
  • Du er glad i praktisk arbeid
  • Du liker å jobbe i team og samarbeider godt med andre

Les hele annonsen her.

You might also like