Canon lanserer kompakt storformatskriver for hjemmekontoret

Canon lanserer imagePROGRAF TC-20, en ny skrivebordsmodell for utskrift i storformat. Den nye skriveren produserer detaljerte tegninger i formater fra A4 til 24 tommer på rull, og er myntet på virksomheter med lave utskriftsvolum, som arkitekt-, bygge- og ingeniørvirksomheter, utdanningsinstitusjoner og besøksnæringen. Det melder Canon i en pressemelding.

“Måten vi jobber på har endret seg raskt de siste årene, og mange har tatt i bruk hybride arbeidsmodeller der de ansatte veksler mellom å jobbe på kontoret eller hjemmefra. Dette medfører at virksomheten spres på flere arbeidssteder, som igjen har gitt økt etterspørsel etter storformatskrivere på inngangsnivå – spesielt i arbeidsmiljøer der ansatte benytter kontoret, eksterne kontor eller hjemmekontor,” sier Jennifer Kolloczek, European Planning, Marketing & Innovation Senior Director, Production Print hos Canon Europe. 

Du kan lese mer om imagePROGRAF TC-20 her.

- ANNONSE -

You might also like