Punch Reklame søker grafisk designer

Vi søker en kreativ og engasjert designer som kan begeistre våre kunder!

Ønsker du å bli en del av Punch Reklame?

Vi søker en kreativ og formsterk grafisk designer som har gode kommunikasjonsferdigheter, har øye for detaljer og liker å jobbe i landskapet mellom design og produksjon. Som grafisk designer er du involvert i hele prosessen fra idé og design til ferdig produkt. Vi jobber i tett dialog med våre kunder og du har derfor gode muligheter til å bidra til at Punch Reklame fortsetter å være et velkjent reklamebyrå på Fosen. Sammen kan vi med din kompetanse og rådgivning, kundens idéer og innspill, skape et magisk resultat.

Stilling: 100% stilling. 1 års vikariat med muligheter for fast ansettelse.

Arbeidsbeskrivelse

 • Lage skisser og presentasjonstegninger basert på kundens behov og idè
 • Utforming og design av kreative idéer, løsninger, logoer, samt målrettede konsepter for våre kunder
 • Utforme løsningsforslag i tråd med etiske normer og lokalt regelverk for skilt og reklame
 • Lage oppsett av filer til trykk og utskjæring
 • Tett samarbeid med salg, produksjon og montering
 • Lage innlegg for Instagram og Facebook

Kompetanse

 • Relevant utdannelse og erfaring som grafisk designer
 • Erfaring med Adobe Creative Cloud – spesielt Illustrator, InDesign og Photoshop
 • Inneha kompetanse på bruk av ulike materialer og produkter
 • 3D erfaring er en fordel
 • Erfaring innen webdesign er en fordel
 • Vurdere og kvalitetssikre eget arbeid ut fra arbeidsbeskrivelse og planlagt resultat
 • Bruke materialer og ressurser økonomisk
 • Sertifikat klasse B
 • Gode kommunikasjonsevner muntlig og skriftlig, både på norsk og engelsk

Her får du gode muligheter til å holde deg oppdatert på de siste trendene, bruke verktøy og gjøre grundig research før et oppdrag. Du kan presentere dine kreative idéer til kunden og samtidig øke din kompetanse. Du vil få mulighet til å delta på befaring og skape god dialog med kunden. I Punch Reklame er det mange baller i luften, så det er en fordel om du er en strukturert “sjonglør” som liker å levere under gitte tidsfrister. Som designer hos oss får du fritt spillerom til kreativitet som form, farge, skrift og bilde.

Personlige egenskaper

Vi søker deg som liker å jobbe kreativt med form og farge helt ned til de små detaljene. Du liker å jobbe i team, men jobber også selvstendig. Du er praktisk anlagt og liker å lære, samtidig som du har indre driv til å søke ny kunnskap og et ønske om å lære mer.

Hvordan er en vanlig arbeidsdag

Arbeidsdagen kan være variert og hektisk. Det er derfor viktig å sette seg godt inn i oppgavene.

Typiske arbeidsoppdrag vil være utforming og design av dekor til lokaler (offentlig og privat næringsliv), ulike typer skilt, bildekor, etiketter, bannere, rollups, tekstiltrykk m.m. Det brukes ulike typer maskiner så en viktig del av jobben er å sette opp og klargjøre filene før de sendes til trykk eller skjæring.

Les hele annonsen her.

- ANNONSE -

You might also like