Megaprint får nytt søsterselskap – skal satse mer på interiør

ICArt overtok som kjent Megaprint i fjor, og vi har nylig omtalt den fysiske sammenslåingen mellom Megaprint og Spitting Image. Nå fortsetter ICArt satsingen og oppretter et nytt søsterselskap til Megaprint. 

ICArt søker nå etter en person med kunst- eller designfaglig bakgrunn til opprettelsen av et nytt selskap. Media Monitor tok en prat med rekrutterngsansvarlig Kristian Knudsen i Orion & Partners. Knudsen forteller at planen er å opprette et nytt selskap i konsernet. Det nye selskapet har fått arbeidsnavnet Art Driving Group.

– Det vil være en konsernmodell med et overbygg over ICArts søsterselskaper, blant annet Megaprint og det nye selskapet som vi nå rekrutterer en operativ leder til. Kunden vil typisk være et selskap som ønsker hjelp til utsmykning av større arealer, det kan være en kombinasjon av kunst, interiør, møbler, lyssetting og annet. Altså fylle et rom, og da vil det være naturlig å snu seg til Megaprint og de andre søsterselskapene for hjelp til produksjonen. Til det nye selskapet ser vi etter en dyktig relasjonsbygger med faglig forankring innenfor grafisk design eller interiørdesign, en person som kan bygge selskapet fra start og etablere et nettverk både innenfor og  utenfor ICArts konsernmodell, forteller Knudsen til Media Monitor.

Det nye selskapet vil altså ikke ha egen produksjon?

– Absolutt ikke, det er en del av ideen at de skal samarbeide med de andre selskapene i konsernmodellen, svarer Kristian Knudsen, som samtidig forteller at ICArt ser for seg at konsernmodellen også skal romme et selskap med spesialister på databaser for kunstnerne. 

– Det er et område hvor det kanskje er mest aktuelt med et oppkjøp, opplyser han.

ICArt har i dag kontorer i Miami og Madrid, i tillegg til Oslo. Selskapet gjennomfører prosjekter fra idé til ferdig utsmykning av blant annet cruiseskip og forretningsbygg.

- ANNONSE -

You might also like