Konica Minolta + Anapurna = sant

Konica Minolta har inngått en ikke-eksklusiv forhandleravtale med Agfa om salg av Anapurna storformat-serien i Norge, Sverige og Danmark. Det melder partene i en pressemelding.

I Norge har man allerede vært i gang noen måneder. Media Monitor har snakket med Morten Hegge, produktsjef Production Printing i Konica Minolta.

– I Norge startet dette samarbeidet allerede før sommeren. Anapurna-serien har et veldig godt rykte, så dette samarbeidet har vi naturlig nok stor tro på. Vi har allerede konkret interesse for disse maskinene, sier Hegge.

Konica Minolta selger allerede Epsons storformat-skrivere i det norske markedet, og Hegge mener Anapurna-serien vil komplettere eksisterende portefølje fra Epson.

Agfa kommer framover også selv til å markedsføre Anapurna i det nordiske markedet, og tar selv hånd om installasjon og service av printerne.

– Dette samarbeidet vil styrke oss begge og garantere at det nordiske markedet for skilt- og display blir enda bedre betjent, sier Nils-Arne Sletten, Nordic Sales Manager Inkjet hos Agfa..

Agfas Anapurna-serie består av roll-to-roll, flatbed og hybridmaskiner, som kan håndtere mediebredder fra 1,65 til 3,2 meter.

Konica Minolta kommer også til å selge Agfas inkjet-farger og Asanti-programvaren, som holder styr på arbeidsflyten og fargekvaliteten.

 

You might also like