Åpner lageret og tilbyr gratis julegaver

Prosess Branding i Sandvika åpner sitt varelager på lørdag for alle som sliter litt ekstra før jul. Her kan folk velge mellom en rekke ulike, gratis julegaver. Det melder Budstikka.

Daglig leder Odd Morten Foss forteller til Media Monitor at man planlegger å gjøre i stand et langbord med julegavepapir, saks og teip, slik at gavene kan pakkes inn på stedet. Foss gikk ut med tilbudet på Facebook, og forteller til Media Monitor at responsen har vært enorm.

Kanskje er det andre bedrifter som også sitter på varer de ikke har brukt for og kan gjøre noe lignende, lyder oppfordringen fra Foss.

– Vi sitter igjen med mange overskuddsvarer som vi ikke selger. Det er mange varer som ikke treffer på moten eller på andre måter er feilinnkjøp. Istedenfor at det bare står her og ikke blir brukt, kan andre som trenger det få det, sier Foss til Budstikka.

Foss anslår at han kommer til å sette ut 10-15 europaller med varer, varer som kanskje ellers hadde blitt sendt til resirkulering eller til fyllinga.

– Jeg har selv hatt det tøft tidligere i livet og vet hva det betyr at andre bidrar. Hvis noen vil komme bare for å få en klem, kan de også det, sier Foss. 

You might also like