A7 Print AS søker produksjonsmedarbeider

Vår mest erfarne medarbeider går av med pensjon. Vi søker derfor etter hans arvtaker som kan håndtere våre moderne printere og ferdigstille trykksakene vi produserer. Her får du muligheten til å utvikle deg og bli en god medspiller i et hektisk miljø. Vi har varierte oppgaver som gir deg mestringsfølelse og ønske om å lære mer. Har du sertifikat, eller ambisjoner om å skaffe deg det, er det en fordel.

Arbeidsoppgaver:

• Operere print-maskiner

• Grafisk ferdiggjøring

• Ordrestyring/fakturering

• Kundebehandling

Vi ønsker at du er/har

• Ambisiøs

• Punktlig

• Sosial

• Lærevillig

• Gode norskkunnskaper (skriftlig/muntlig)

• Gode datakunnskaper

Siden markedet og kundenes behov stadig er i endring, har vi behov for medarbeidere som setter bedriftens utvikling i høysetet og aktivt er med å styrke A7-teamet. Det er derfor en fordel om du er både omgjengelig og systematisk i ditt arbeid. Du trenger ikke erfaring fra faget, nødvendig opplæring vil bli gitt. Arbeidsoppgavene er til dels fysisk krevende, så god helse er en fordel.

Ser dette spennende ut, blir vi glad om du søker jobben. Mottoet vårt er: Det er bedre med de som vil, men ikke kan, enn de som kan, men ikke vil 🙂

Lønn etter avtale

Les hele annonsen her.

You might also like