MAKE!Graphics AS søker salgsrådgiver

Vil du spille en nøkkelrolle i en av landets største grafiske bedrifter?

MAKE!Graphics er i en spennende utvikling, og vi ser etter en person som har bred salgserfaring, og er godt kjent med salg av tjenester og produkter som gir kundeverdi. Er du samtidig en person som kjenner deg godt igjen i vår visjon: Vårt mål er en verden hvor all visuell kommunikasjon er bærekraftig? Da oppfordrer vi deg til å søke.

Stillingen er nyopprettet og vil inngå i et salgsteam med fire andre dyktige salgsressurser, i tillegg til 35 kollegaer fordelt på design, kundeservice og produksjon. Vi har et uformelt og hyggelig miljø, og er tett på produksjonen i eget hus. Stillingen vil være sentral i vår vekststrategi og rapportere til avdelingsleder på Lørenskog.

Vi ser for oss at du har en sterk “drive” for salg og forretningsutvikling, og evner å være en pådriver for å utvikle våre tjenester og produkter i forhold til endringer og behov i markedet. Du kan vise til gode resultater og har en sterk forretningsforståelse. Du er godt kjent med alle deler av salgsprosessen og evner å forhandle på strategisk nivå

Arbeidsoppgaver:

  • Ansvar for eget salgsbudsjett og utvikling av kundeportefølje
  • Videreutvikle og selge inn nye og eksisterende tjenester og produkter
  • Planlegge og gjennomføre salgs- og markedsaktiviteter
  • Holde seg oppdatert på bransjeutvikling og nyheter innen relevante bransjer
  • Sikre implementering og leveranse i henhold til inngåtte avtaler

Vi tilbyr:

  • En spennende nyopprettet stilling i et selskap i en bransje i utvikling
  • Tilhørighet til et godt salgsmiljø med god kompetanse
  • Et godt arbeidsmiljø med hyggelige kolleger
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Pensjons- og forsikringsavtaler i henhold til selskapets policy

Les hele annonsen her.

- ANNONSE -

You might also like