Han er ny produktsjef for print i Canon Norge

Per Halvorsen starter 2. januar som produktsjef for områdene Professional & Commercial Print i Canon Norge.  Halvorsen, som har lang erfaring fra grafisk bransje, kommer senest fra Aksell/07 Media. Det melder Canon i en pressemelding.

– Jeg ser frem til å være med å implementere ny teknologi fra Canon i det norske markedet, både hos eksisterende og nye kunder. […] Jeg skal først få en god oversikt over produkter og tjenester som Canon tilbyr i markedet, og bidra med min kunnskap og erfaring. I tillegg skal jeg bli kjent med ansatte og kunder i Canon, sier Halvorsen.

Thomas Roberts, Country Manager Professional & Commercial Print i Canon Norge, er også godt fornøyd.

– Per har en kompetanse og erfaring som passer Canon Norges Production satsing godt. Det å ha en ressurs som Per med oss med tanke på mulighetene som ligger i større migrering av offsetvolum, kommer til å bli utrolig spennende og gøy. Samtidig vil jeg takke Bjørn Frantsen. Han har levert utrolig godt for Canon i mange år, sier Roberts.

Halvorsen erstatter Bjørn Frantsen som går av med pensjon 30. mars 2023. 

You might also like