Fjuz søker digital designer / UI/UX-designer

Livet som digital designer i Fjuz er…

morsomt, utfordrende og krever at du har god oversikt over egne arbeidsoppgaver. Vi håndterer mange prosjekter samtidig, så du må trives med høyt tempo og alt fra korte til romslige frister. For å lykkes hos oss bør du like effektiv jobbing, se løsninger framfor problemer, være fleksibel og åpen for nye muligheter.

Hos oss blir du en del av en webavdeling som leverer effektive og brukervennlige nettløsninger til små og store merkevarer. Vi jobber i kundeteam, og du må kunne samarbeide godt med kreative så vel som tekniske folk.

Les mer om vår utvikleravdeling

Du er …

komfortabel med å presentere både i kundemøter og internt. I våre digitale prosjekter vil du være en viktig brikke i alt fra planlegging av nye nettløsninger, ui-design, brukertesting, lage animasjon, innspill på forbedringer – for å nevne noe.

Noen av oppgavene du vil møte i Fjuz:

 • Utvikle wireframes og prototyper
 • Lage UI-guider til utvikler
 • Være tolk mellom AD og utvikler
 • Analysere brukerreiser på eksisterende nettsider
 • Design av annonsesett for nettannonser og SoMe
 • Design av nyhetsbrev

Den som vil passe inn i denne rollen har

 • Høyere relevant utdanning eller arbeidserfaring fra UI/UX/interaksjondesign.
 • God design- og interaksjonforståelse.
 • God kontroll på WCAG og universell utforming.
 • Skikkelig passion for brukeropplevelser og er nysgjerrig på ny teknologi.
 • God evne til å tilpasse seg nye oppgaver.
 • Gjerne erfaring med Google Webdesigner.

Hva kan vi tilby?

Hos oss får du jobbe med spennende prosjekter og kunder som syns. Du får gode muligheter til å forme din egen arbeidshverdag. Vi er en innovativ arbeidsplass med et godt fagmiljø, konkurransedyktige betingelser, trivelige kolleger og fine lokaler sentralt i Oslo sentrum og Skien.

Les hele annonsen her.

- ANNONSE -

You might also like