Bitmap søker Selger/Prosjektleder innen messestands og utstillinger

Bitmap søker Selger/Prosjektleder innen messestands og utstillinger. Vi leverer nasjonalt og internasjonalt.

Bitmap AS er lokalisert i Stavanger og på Ålgård. Vi er produsent og leverandør av visuelle virkemidler innen markedskommunikasjon – bl.a. messestands, utstillinger, utsmykning. skilting, filmproduksjon og fotografering. Vår produksjonsavdeling på Ålgård er en del av Norges største grafiske miljø – Printagon.

Arbeidssted kan variere mellom Stavanger og Ålgård. Førerkort kl. B er påkrevet.

Vi krever relevant erfaring. Arbeidsoppgavene er mange da man følger kundene og oppdragene hele veien fra innsalg til leveranse. Du skal ha svært god struktur og oversikt- også i travle tider.

Du vil jobbe tett med ledelse, designere og vår produksjonsavdeling. Du skal være kreativ, løsningsorientert og være komfortabel med å være travel. Du skal kunne lage planskisser samt standskisser i 3D-program. Mye konstruksjon skjer med systemet T3 Airframe, som Bitmap AS også er importør av, men også andre byggemetoder og system benyttes.

Stillingen innebærer noe reisevirksomhet i inn- og utland. Summen av gode personlige egenskaper og godt kunnskapsnivå skal være et grunnlag for gode kunderelasjoner. Det kreves god kunnskap og fremstillingsevne i både engelsk og norsk.

Stillingen omfatter og krever erfaring fra bl.a. :

Nettverksbygging

Bransjekunnskap fra reklame / grafisk eller tilsvarende

Kreativitet og design

Tilbud- og kalkylearbeid

Logistikk og koordinering

Montering

Oppfølging av kunder

Les hele annonsen her.

- ANNONSE -

You might also like