Åpen: Konica Minolta lanserer AlphaJet 4.0

Konica Minolta og MGI har åpnet sitt første AlphaJet-demosenter i Konica Minoltas kompetansesenter i Paris. Det melder Konica Minolta i en pressemelding.

Åpningen av det nye demosenteret skjer i forbindelse med lanseringen av digitalpresse-systemet AlphaJet 4.0 – som produserer og foredler opp mot 1.800 ark per time i 70×100-format.

AlphaJet-systemet kan altså kjøre hele 1800 70×100 ark i timen og det med en oppløsning på 1.600 dpi. Maskinen benytter vannbaserte CMYK-farger og har i tillegg en rekke ferdiggjøringsmuligheter innebygd, som feks Eco-Spot UV-lakk, varmefoliering, stansing og skjæring – alt inline.

Produksjonen klarer av både bestrøket og ubestrøket papir og kartong med en maksimal tykkelse på 2 mm.

I forbindelse med etableringen av demosentret så melder selskapet også at den første installasjonen av AlphaJet-systemet ble gjort i vår hos det franske emballasjeselskapet Isra som allerede har tatt maskinen i bruk.

– I dag behøver vi som oftest fem ulike steg for å kunne produsere våre produkter. MGI AlphaJet kommer til å gjøre det mulig for oss å forenkle produksjonsflyten og samtidig oppnå økt produktivitet, sier Jean-Pierre Chauvin, CEO på Isra i pressemeldingen.

- ANNONSE -

You might also like