Amedia Trykk og Distribusjon søker controller

Er drømmen din å jobbe som Controller? For vår kunde Amedia Trykk og Distribusjon som holder til i nærheten av Lillestrøm, vil du nå få muligheten til å være med på en spennende reise.Her vil du få anledning til å utvikle deg innen faget og bygge videre kompetanse i et konsern med mange kontakt punkter. Du vil se innsiden av en bransje i endring, få bredde og lære nye spennende oppgaver. Er du lærevillig, glad i tall og i starten av din karriere. Da har vi virkelig en spennende jobb til deg! Her er det flat struktur og kort vei til beslutninger. En unik mulighet til deg som er nyutdannet!Dette vil være et langvarig engasjement med store muligheter til noe mer. Første periode vil være 12 mnd.

Arbeidsoppgaver vil være mange og varierte, men av sentrale arbeidsoppgaver nevner vi blant annet:

  • Driftsoppfølging av datterselskaper/resultatenheter
  • Måneds- og kvartalsrapportering
  • Budsjett- og planarbeid
  • Bedriftsøkonomisk analyse og ulike ad hoc-oppgaver
  • Videreutvikling av systemer og rutiner

Vi ser etter deg som er nøyaktig, og har gode analytiske evner. Du trives best når du har mye å gjøre og kan utfordre deg selv. Du bør være selvstendig, samtidig som du kan jobbe i team. Som person er du pliktoppfyllende, nysgjerrig og ryddig.  Videre bidrar du med ditt vinnende vesen til et eksisterende godt sosialt miljø.

Av kvalifikasjoner kan du vise til:

  • Høyere økonomisk utdannelse
  • Meget gode Excel-kunnskaper
  • Interesse for/erfaring med ERP systemer
  • God regnskapsforståelse
  • Meget gode norskkunnskaper, muntlig og skriftlig

What’s in it for me? Her vil du få muligheten til en utfordrende stilling med brattlæringskurve i et sterkt faglig miljø med hyggelige kollegaer. Selskapet er inne i en spennende fase og du vil jobbe i bred kontaktflate blant annet mot drift, IT, teknologi. Det er gratis parkering med lader og selvsagt vil du få konkurransedyktig lønn.

Les hele annonsen her.

- ANNONSE -

You might also like