Suksess for Canons Arena 22

300 mennesker deltok på Canons arrangement Arena 22 forrige uke. Deltagerne fikk faglig påfyll, og ikke minst muligheten til å se nærmere på Canons ulike produkter og tjenester – herunder Canons “grafiske fabrikk,” Image Factory med profesjonelle produksjonsløsninger. Det melder Canon i en pressemelding.

– Den beste kundekontakten er utvilsomt når vi kan møte kundene våre fysisk, slik som her, og det har vært et stort savn under pandemitiden. Et arrangement av dette omfanget krever selvsagt mye av tid, medarbeidere og øvrige ressurser, men tilbakemeldingene er så gode at det absolutt er verdt det, sier Canons markedsdirektør Svein Trønnes.

Canon stilte med hele sin stab av selgere, markedsførere, rådgivere og produktspesialister – samt flere partnere som Plockmatic, Mnemonic, Axaz og Scrive.

- ANNONSE -

You might also like