Storybold AS søker medierådgiver

Vi søker en medarbeider som er opptatt av å bygge relasjoner – en menneskeperson. For vi alle handler av dem vi liker og stoler på, tenker vi.

 

Vi søker deg som liker å tenke kreativt og finne løsninger som hjelper kundene våre. Du kaster ideer opp i luften, men har også evne til å fange dem.

Og er du hverken redd for å løfte telefonrøret eller å dra på kundebesøk, da tror vi at du passer fint inn hos oss.

 

Ny og grønn eller en veteran?

Du trenger ikke å ha milevis med salgserfaring. Personlig egnethet kan for eksempel telle mer enn lang utdannelse og erfaring. Så du kan kan være ny og grønn eller en skikkelig råtass av en veteran. Vi har god erfaring med begge deler. Et absolutt krav er å kunne skrive og snakke flytende norsk.

 

Arbeidsvilkår

Den vi søker etter er fleksibel. Vanligvis er arbeidstiden fra 08-16.00.  Men i perioder må man regne med litt ekstra trøkk og å kunne bidra der man kan, selv om det ikke står nøyaktig beskrevet slik i en stillingsbeskrivelse. I vårt salgsteam har vi ikke skyhøye bonuser eller provisjoner og derfor heller ikke de høyeste lønningene i bransjen, men lønnen er fast og kommer hver måned. Fordi vi tror at en forutsigbar avlønning er det som ivaretar mennesker best på lang sikt.

Du vil jobbe i team med våre andre medierådgivere, men vil få egne budsjetter å strekke deg etter.

Les hele annonsen her.

- ANNONSE -

You might also like