Stortinget søker grafisk medarbeider

I grafisk seksjon er det ledig stilling som grafisk medarbeider/seniorkonsulent. Grafisk seksjon med sine seks medarbeidere har ansvaret for trykkeriet, design og layout, Stortingets visuelle identitet og produksjon av parlamentariske dokumenter. Vi jobber kontinuerlig med å opprettholde god og riktig kvalitet i våre leveranser, både digitalt og på trykk. 

Arbeidsoppgaver

Vi søker en mediegrafiker/designer til layout og ombrekking på alt av Stortingets informasjonsmateriell, både på digitale og trykte flater. Du vil i tillegg jobbe med digital dokumentproduksjon av Stortingets parlamentariske dokumenter.

Det vil også være arbeidsoppgaver knyttet til avdelingens mange ansvarsområder. Stillingen vil inngå i seksjonens vaktordning.

Kvalifikasjoner

Det kreves:

  • fagbrev som mediegrafiker, eller annen relevant utdanning fra kreativ fagskole/høyskole. Særlig lang og relevant erfaring kan i enkelte tilfeller kompensere for manglende utdanning
  • at du behersker Adobe-pakken, herunder Indesign, Photoshop og Illustrator på et avansert nivå.

 

Det er en fordel med:

  • relevant erfaring fra arbeid som mediegrafiker eller grafisk designer
  • erfaring fra ombrekking/strukturering av dokumenter i Framemaker, opplæring vil gis.
  • kjennskap til maler og stiler i Office-pakken
  • kompetanse innen Adobe After Effects og Adobe Premiere Pro.

Vi ber om at du sammen med din søknad sender inn tre relevante arbeidsprøver med en kort beskrivelse av oppgaven. Arbeidsprøvene skal leveres digitalt.

Den som ansettes, må kunne autoriseres for Begrenset.

Personlige egenskaper

Vi søker deg som er fleksibel, har stor arbeidskapasitet, god designforståelse og gjerne med innsikt i Stortingets rolle i det norske demokratiet. Du har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner samtidig som du også liker å arbeide selvstendig.

Vi tilbyr

Stortinget kan tilby en spennende stilling i et godt arbeidsmiljø, med en unik arbeidsplass sentralt beliggende i Oslo sentrum. Stillingen lønnes som seniorkonsulent, avhengig av kvalifikasjoner og erfaring, for tiden i lønnsspenn kr 534 900-584 700 kroner per år. Fra lønnen trekkes 2% til innskudd i Statens pensjonskasse. For stillingen gjelder seks måneders prøvetid.

Les hele annonsen her.

- ANNONSE -

You might also like