Pitch Studio AS (Skipnes) søker designer

Pitch et nystartet kreativt byrå som skaper strategier, konsepter og kommunikasjon for merkevarer med samvittighet. I Pitch jobber det i dag åtte mennesker som er oppriktig gira på å hjelpe merkevarer med å nå sine mål. Vi brenner for kreativitet og kvalitet, og søker å heve lista for hver jobb vi gjør.

Siden Pitch er i en oppstartsfase, vil du få mulighet til å bygge ditt eget team og forme arbeidsplassen din slik du vil ha den. Med en trygg eier i ryggen som har langsiktige visjoner for byrået, ligger alle muligheter åpne. Vi har mange spennende merkevarejobber på blokka, og ser etter en engasjert designer som kan ta kreativ ledelse på flokken vår.

I Pitch får du jobbe med en varierte oppgaver. Alt fra utvikling av visuelle identiteter til design av interaktive løsninger og kampanjer. Du er en trygg og hyggelig person som er brennende opptatt av faget ditt og som gjerne deler av kunnskapen din. Du har en solid forståelse av gode designprinsipper og er evig nysgjerrig på det som rører seg i designverdenen.

Du må:

  • Ha lyst til å forme din egen arbeidsplass
  • Ha jobbet med store merkevarer og har en bred portfolio å vise frem
  • Evne til å formidle en idé og begrunner dine designvalg med trygghet
  • Ha stolthet til faget ditt
  • Gjerne ha byråerfaring, men dette er ingen nødvendighet

Hos oss får du:

  • Jobbe med kunder og kollegaer som gir deg mye tillit
  • Ambisiøse og faginteresserte kollegaer
  • Flat struktur og mye innflytelse
  • Frihet til å jobbe på den måten som fungerer best for deg
  • Mulighet til å bygge ditt drømmeteam

Les hele annonsen her.

- ANNONSE -

You might also like