Helthjem forbereder seg på å firedoble volumet – prioriterer rask levering

Med nytt sorteringsanlegg på plass neste høst, er Helthjem klare for å firedoble pakkevolumet. Det melder Moderne Transport.

Selskapet leverte 8,7 millioner pakker i 2020 og 13,4 millioner i 2021. 2022 har vært et hvileskjær, men nå forbereder man seg altså igjen på kraftig vekst. Neste år samlokaliserer Schibsted nemlig distribusjonsanlegget med trykkeriet i Vestby utenfor Oslo.

Med det nye sorteringsanlegget sikrer vi at vi klarer å sortere lynhurtig og vi kan tilby levering til over 50 prosent av Norges befolkning innen 12 timer etter at pakkene er mottatt på terminalen vår i Vestby, sier daglig leder i Helthjem Netthandel, Anders Lunde Angen.

Lunde Angen sier til Moderne Transport at den største endringen blir at man kan levere mange flere pakker raskt.

Media Monitor skrev tidligere i år om flyttingen av Schibsted Trykk fra Nydalen til Vestby, den saken kan du lese her.

- ANNONSE -

You might also like