Fem imagePRESS V1000 solgt på kort tid – nå lanserer Canon to nye modeller

Kun et halvt år etter forrige lansering, er det igjen klart for nye modeller i Canons populære imagePRESS-serie. Canon lanserer i disse dager to nye tilskudd i V-serien med henholdsvis flaggskipet V1350 og den noe mindre modellen V900.

Media Monitor har snakket med produktsjef Bjørn Frantsen.

– Med lanseringen av v1350 og v900 er generasjonsskiftet i imagePRESS-serien komplett. I segmentet produksjonstrykk kan vi nå tilby et fullt spekter av modeller fra v700 til v1350, forteller Frantsen.

De nye modellene bygger på arven fra tidligere imagePRESS-modeller, men er bygget på en helt ny generasjon av teknologi noe som er helt nytt med V-modellene, ifølge Frantsen.

– Særlig gjelder dette graden av automatisering, enkelheten i bruk og jeg vil også trekke fram levetiden. V1350 har en produksjonskapasitet under levetiden på 72 millioner A4-sider. Dette er særdeles robuste maskiner.

imagePRESS V1350 får en topphastighet på 135 sider i minuttet. Ny teknologi gir langt mindre papirstopp og lengre perioder med kontinuerlig kvalitetstrykking i høy hastighet. V1350 er også kompatibel med det eksisterende utvalget av integrert etterbehandlingsutstyr fra Canon og andre partnere.

imagePRESS V900 (som også finnes i modellene V800 og V700) er den nye innstegsmodellen i V-serien, og passer til månedlige produksjonsvolumer på opp mot en halv million A4-sider.

Fem nye V1000 solgt i Norge i sommer

Media Monitor skrev før sommeren om lanseringen av V1000. Frantsen i Canon røper nå at man allerede har solgt fem maskiner i Norge som i disse dager skal installeres hos kundene.

– Det er veldig stor interesse for V1000 som vi lanserte rett før sommeren. Vi solgte fem maskiner på kort tid, der tre blant annet nå skal installeres hos Copycat. Det er vi veldig godt fornøyd med, avslutter Frantsen.

V1350 kommer for salg hos Canon og akkrediterte partnere i første halvår 2023, mens V900 er tilgjengelig fra desember 2022.

- ANNONSE -

You might also like