Åpen: Vil hjelpe norske trykkerier – fra Manilla

Jonas Persson med flere års erfaring fra blant annet Tetra Pak, SGS, Macdermid og Miraclon er ny deleier i produksjonsbyrået The Studio Bridge i Manilla. Nå tar svensken byråets tjenester til Sverige, Norge og Danmark – og grafisk bransje er et av satsningsområdene.

The Studio Bridge ønsker å hjelpe norske bedrifter med produksjon av emballasje og markedsmateriell – både i trykk og digitalt.

Selskapet ble startet opp for to år siden av Simon Campbell og nylig ble også Jonas Persson en del av byrået.

– I felleskap har vi gedigen erfaring fra noen av de største aktørene innen outsourcing av grafisk produksjon, sier Jonas Persson til Media Monitor.

Persson fremhever særlig selskapets kompetanse innen design men ofte handler det om å anpasse ulike produkter og filer til en eksisterende grafisk profil og se til at alt er klart for trykking.

The Studio Bridge jobber både med de mer tradisjonelle tjenestene – design av emballasje og trykksaker – men også mye med material innen e-handel, sosiale medier og animasjoner.

Den senere tiden har The Studio Bridge satset mye på å bygge et digitalt team som fokuserer på 2D- og 3D-animasjoner samt CGI for blant annet e-handel.

Byråer og grafiske bedrifter står på kundelista

Kundene er alt fra byråer og trykkerier til større kjeder innen retail og bygg som behøver 3D-animasjoner. Felles for alle kunder er at de på et eller annet sett jobber med kommunikasjon.

– Men det kan også være grafiske bedrifter som behøver avlastning – gjennom å leie personal eller en modell basert på volum, forklarer Jonas.

– Det finns mye jobb innen den her bransjen som er ganske monotont og har lave marginer. Denne type jobb kan gjøres mer kostnadseffektivt av en aktør som oss, fortsetter Jonas.

De første svenske oppdragene er allerede levert, og andre, faste kunder finnes allerede i Australia og UK.

– Flere kunder bredder seg og vi gjør alt originalarbeid for dem fra emballasje til hjemmesider, salgsmateriell, animasjoner og sosiale medier, sier Jonas.

Kundene kan selv velge om man vil kjøpe dedikerte ressurser som hjelp til å ta unna topper i egen produksjon eller outsource hele oppdrag.

– The Studio Bridge forsøker å være fleksible for hver enkelt kunder, og ofte blir vi en del av kundens eksisterende arbeidsflyt.

I dag har selskapet 30 ansatte men gjør nå en stor satsning med mål om å være 100 ansatte om fem år.

Så her presenterer selskapet seg i en film;

- ANNONSE -

You might also like