Konsis Grafisk AS søker prosjekleder

Grunnet økt aktivitet og en stadig økende kundemasse, søker Konsis en ny prosjektleder.

Arbeidsoppgavene består i å videreutvikle og pleie eksisterende kunder, samt knytte kontakt med nye. Du skal være Konsis ansikt utad, og utgjøre et viktig bindeledd mellom kunde, byrå, og produksjon. Du kommer til å jobbe tett med markedsavdelinger i større og mindre selskaper. Det er en fordel at du er kreativ og leken, da du skal rådgi kundene og finne best mulig løsninger. Du vil kunne tilby hele Konsis’ produkt- og tjenestespekter, som består av alt fra kreative tjenester, interiørarkitektur, foto og selvfølgelig alt vi kan produsere i våre topp moderne produksjonslokaler.

I tillegg til å rådgi kundene med gode løsninger vil du ha ansvar for kalkulasjon, tilbud- og ordreføring, samt koordinering av jobber i byrå/produksjon.

I Konsis vil du bli en del av et spennende og innovativt fagmiljø. Vi tilbyr en spennende stilling med en hektisk og spennende hverdag. Med gode kollegaer i et godt arbeidsmiljø, vil du få varierte arbeidsoppgaver og konkurransedyktige betingelser.

Les hele annonsen her.

- ANNONSE -

You might also like