Amedia søker Design Lead

Amedia er landets største utgiver av lokale medier. Fra Akersgata i Oslo sentrum jobber vi med 80 lokalaviser og den riksdekkende Nettavisen. Arbeidet som gjøres for å nå ut til 1,5 millioner digitale lesere hver eneste dag, gjør norske lokalsamfunn til bedre steder å bo, leve og virke. Nå leter vi etter en Design Lead som ønsker å spille en viktig rolle i et voksende designmiljø. I Amedia er det høy takhøyde for å finne din plass i teamet og bruke metodene du ønsker for å utvikle de beste løsningene for målgruppene. Hos oss kan du påvirke og ta ansvar.

I designmiljøet får du støtte, innspill og mulighet til å utvikle deg sammen med andre designere. Vi møtes fast og deler, diskuterer og lærer av hverandre. Vi brenner for designfaget, og du får mulighet til å delta på kurs eller konferanser for å holde deg faglig oppdatert. I Amedia utvikler vi produkter og tjenester sammen i tverrfaglige team.

I Amedia Utvikling bygger vi et designsystem med tett integrasjon mellom Figma og GitHub. Alle stiler og verdier i våre skisser sendes direkte til kode. Slik kan vi jobbe enda mer effektivt sammen med utviklere og sikre høy kvalitet i designbeslutninger helt fram til brukerne. Nå søker vi deg som vil jobbe i dette skjæringspunktet mellom design og tech.

Du vil være ansvarlig for å

 • Forme designernes interne arbeidsprosesser i videreutviklingen av     designsystemet, i tett samarbeid med andre designere og utviklere
 • Sikre universell utforming og høy kvalitet i leveranser via gjenbrukbare stiler og komponenter
 • Være sentral i å lære opp andre i organsisasjonen til å bruke designsystemet
 • Forutse nødvendige endringer og stake ut videre retning for arbeidet med designsystemet
 • Fasilitere samarbeid på tvers av team med utviklere og andre designere
 • Dele og synliggjøre effekten av arbeidet med resten av utviklingsmiljøet
 • Til tider delta i større deler av designprosessen i ulike satsningsområder


Vi tror du har:

 • Høyere relevant utdanning innen design
 • Erfaring med å skape gode kundeopplevelser
 • Erfaring med systematisk arbeid basert på brukerinnsikt
 • Kompetanse innen tech

Vi tror du er:

 • Godt kjent med verktøy som Figma eller Sketch
 • Nysgjerrig og åpen underveis i prosjekt
 • Trives med å jobbe tett med utviklere
 • En som jobber effektivt i team på tvers av fagområder
 • God til å kommunisere og skape kultur internt

Les hele annonsen her.

- ANNONSE -

You might also like