Trondhjems Eskefabrikk søker offsettrykker og produksjonsmedarbeidere

Trondhjems Eskefabrikk produserer miljøvennlig emballasje til næringsmiddelindustrien og er en del av BEWI Group.

BEWI er en ledene internasjonal leverandør av emballasje, komponenter og isolasjonsløsninger. Selskapet har 54 produksjonsfasiliteter i Europa, hvorav 14 anlegg er gjennom minoritetsinteresser. Den norske delen av selskapet har ca. 200 ansatte.

 

Vi øker bemanningen i vår produksjon og søker etter:

Offsettrykker:

Du vil få ansvar for din egen maskin. Her skal du stille inn denne for nye jobber slik at maskinen blir utnyttet best mulig. Du vil få ansvar for å påse at det er god kvalitet på det ferdige produktet. Omstilling av maskinen foregår for det meste digitalt, men noe mekanisk arbeid må påberegnes.

Vi ser gjerne at du har fagbrev innen grafiske eller mekaniske fag, men dette er ikke et krav. Har du erfaring fra produksjonsarbeid og god teknisk forståelse, kan du være kandidaten vi ser etter.

Her vil det også være mulig å tilegne seg fagbrev som offsettrykker.

I tillegg søker vi etter 2 produksjonsmedarbeidere:

Her vil arbeidsoppgavene være mekanisk innstilling av maskinene. Planlegging og gjennomføring av den daglige produksjonen. Kvalitetskontroll av produktene. Utføre vedlikehold og være en aktiv bidragsyter til forbedringer og optimalisering av maskinparken.

Vi ser etter deg som har teknisk forståelse, god fysikk og har et ønske om å lære nye oppgaver.

Det er skiftarbeid på samtlige stillinger.

Les hele annonsen her.

You might also like