Stortinget søker trykker/seniorkonsulent

I grafisk seksjon er det ledig stilling som trykker/seniorkonsulent. Grafisk seksjon med sine seks medarbeidere har ansvaret for trykkeriet, jobber med grafiske produkter, produserer Stortingets parlamentariske dokumenter og forvalter den visuelle identiteten. Vi jobber kontinuerlig med å opprettholde god og riktig kvalitet i våre leveranser, både digitalt og på trykk.

Arbeidsoppgaver

Vi søker en digitaltrykker med kompetanse på trykk, ferdiggjøring og i tillegg noe storformat. Du vil jobbe tett med vår trykker og stillingen innebærer ansvar for betjening og drift av våre trykk- og ferdiggjøringsmaskiner samt kvalitetsikring av produktene. God fargestyring og kontroll av filer til trykk vil ha en sentral rolle i arbeidet. Du vil jobbe med produksjon av parlamentariske dokumenter, i tillegg til produksjon av andre trykksaker for formidling i Stortinget.

I tillegg vil det være arbeidsoppgaver knyttet til avdelingens mange ansvarsområder. Stillingen vil inngå i seksjonens vaktordning.

Kvalifikasjoner

Det kreves:

  • fagbrev som trykker. Særlig lang og relevant erfaring kan i enkelte tilfeller kompensere for manglende utdanning
  • erfaring fra arbeid som trykker
  • erfaring med kvalitetsstyring
  • erfaring med fargestyring og kontroll av filer til trykk.

Det er en fordel med:

  • god kjennskap til Adobe-pakken, spesielt Adobe Acrobat Pro og Adobe InDesign
  • god kjennskap til Efi/Fiery Rip
  • kjennskap til Canon sync. Opplæring vil bli gitt
  • kjennskap til arbeidsflytsystem, herunder Prisma Direct og Prisma Prepare. Opplæring vil bli gitt
  • erfaring med produksjonsplanlegging

Den som ansettes, må kunne autoriseres for Begrenset.

Personlige egenskaper

Vi søker deg som er serviceorientert, fleksibel, har stor arbeidskapasitet og gjerne med innsikt i Stortingets rolle i det norske demokratiet. Det er viktig at du har evnen til å jobbe systematisk og effektivt, være løsningsorientert og trives med høyt tempo og stor aktivitet i produksjonen. Du må kunne bidra til deling av kompetanse for å bygge et godt fagmiljø, være en positiv person, engasjert og kunnskapssøkende. Du har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner samtidig som du også liker å arbeide selvstendig.

Vi tilbyr

Stortinget kan tilby en spennende stilling i et godt arbeidsmiljø, med en unik arbeidsplass sentralt beliggende i Oslo sentrum. Stillingen lønnes som seniorkonsulent, avhengig av kvalifikasjoner og erfaring, for tiden i lønnsspenn kr 534 900-573 900 kroner per år. Fra lønnen trekkes 2% til innskudd i Statens pensjonskasse. For stillingen gjelder seks måneders prøvetid.

Les hele annonsen her.

You might also like