Luth Gruppen AS søker Servicetekniker (storformat)

Vi søker en person med god IT og SW kunnskap samt elektromekanisk erfaring eller utdannelse. Stillingen består av kundesupport når det gjelder RIP programvare for styring av inkjet printere, automatiske skjæremaskiner for selvklebende materialer, grafisk førtrykksutstyr og digital arbeidsflyt. Du vil bli involvert i installasjoner av utstyr og opplæring av kunder i bruken av programvare som styrer produksjonsløsningene. I tillegg reparasjoner av utstyr etter behov.

Du vil jobbe i team med våre øvrige teknikere. Det er ønskelig at du også har en viss teknisk innsikt/interesse. I skilt & dekor, storformat inkjet printing og grafisk trykking og produksjon er det alltid et samspill mellom SW og mekanisk utrustning.

Les hele annonsen her.

- ANNONSE -

You might also like