Loxy AS søker Trykker / Operatør

LOXY AS er morselskapet i et internasjonalt konsern med flere selskaper i Europa, USA og Asia. Vår 2025-strategi skisserer en spennende vekst for LOXY merkevaren.

Ved vårt hovedkontor i Halden produserer vi transfer merker av høy kvalitet, til kravstore kunder i inn- og utland. Da vi opplever økt etterspørsel av våre produkter, ser vi behovet for å ytterligere styrke våre produksjons avdeling med en trykker / operatør.

Vår produksjonsavdeling består av kompetente medarbeidere med lang erfaring, moderne og effektive produksjonslinjer. Vi har utviklet egne prosesser, produkter og nettløsninger som gjør oss svært konkurransedyktige i markedet.

Du vil:

  • Bli opplært i de fleste produksjonsledd
  • Produsere på moderne produksjonslinjer
  • Kontrollere rammer, farger og maskiner før trykking/produksjon
  • Kvalitetssikre arbeidet underveis
  • Kontrollere ferdig produkt før kutting og merking
  • Arbeide i andre produksjonsledd ved behov (sykdom, ferieavvikling osv)

Hvem er du?

Du er en strukturert, omgjengelig og løsningsorientert person med høy arbeids kapasitet, som trives i et tildels hektisk og inspirerende miljø. Du setter ære i å produsere etter strenge kvalitetskrav, og er motivert til å jobbe i dedikert og fleksibelt arbeidsmiljø.

Vi vil at du skal ha:

  • Erfaring fra produksjon og prosessindustri
  • God IKT kompetanse
  • Høy teknisk forståelse
  • Godt syn, både for detaljer og farger

Hva vi tilbyr 

I Loxy er ingen dager like. Vi tilbyr deg muligheten til å jobbe med bransjeledende produkter og globale merkevarer i en fartsfylt bransje. Vi vedsetter et godt arbeidsmiljø og tilbyr konkurransedyktige lønns-, pensjons- og forsikringspakker.

Se hele annonsen på Finn her.

- ANNONSE -

You might also like