Dale-Gudbrands Trykkeri søker grafiker

Vår gode grafiker skal gå av med pensjon. I den forbindelse søker vi en kreativ person som kan grafikerfaget og vil videreføre gode relasjoner til våre kunder.

De siste årene har vist oss at lokalt næringsliv og nærhet til kunder og samarbeidspartnere har stor betydning. Mye kan bestilles utaskjærs, men personlig service og kontakt vil som regel trumfe pakkeløsninger og fabrikkproduksjon.

Selv om vi primært søker en person med grafisk bakgrunn og kompetanse, ønsker vi kontakt med kreative personer med gründerinnstilling og ambisjoner om å videreutvikle dagens drift og skape sin egen lokale virksomhet.

Den rette vil kunne gis mulighet til å overta en produksjonsvirksomhet som i dag omsetter for om lag 5 millioner kroner årlig og er godt teknisk utrustet, samt en eiendom med potensial for utvikling og eventuell samlokalisering med andre samarbeidspartnere.

I tillegg til kreativ tenkning og pågangsmot, har den vi søker:

  • Grafikerbakgrunn med erfaring fra digitaltrykk og god kjennskap til relevant programvare (InDesign / Photoshop / Illustrator / Microsoft Office / Open Office)
  • Høy kvalitetsbevissthet og evne til å yte kundene god service og veiledning
  • Kunnskap om nettbasert markedsføring og salg
  • Gode norsk-kunnskaper

Vi kan tilby en arbeidsplass med gode lokaler og moderne utstyr for digital trykksakproduksjon, en god kollega, godt arbeidsmiljø og en hektisk hverdag. Lønn etter avtale.

Les hele annonsen her.

- ANNONSE -

You might also like