Konsis søker markeds­koordinator / innholds­produsent

Som markedskoordinator og innholdsprodusent i Konsis er det mange forskjellige historier som må formidles, både i form av tekst, bilder og video – i sosiale medier, på bloggen og i nyhetsbrev. Og selvfølgelig på hjemmesiden.

Én ting er å kommunisere og markedsføre vår interne merkevare ut til våre kunder, en annen er å gjøre det på vegne av enkelt av våre kunder. I denne stillingen vil du jobbe tett med og dokumentere fra alle våre avdelinger, og du vil jobbe med flere av våre store kunder.

Kvalifikasjoner

Vi søker en person som skal legge markedsstrategier og publiseringsplaner for alle våre flater, og selvfølgelig utføre dem og følge opp – helt fra idé til produksjon, publisering og optimalisering.

Har du i tillegg en god forståelse for SEO, erfaring med WordPress, og noen som helst erfaring med redigeringsverktøy – det være seg bilde og/eller video – rykker du muligens frem i køen.

Skal du passe inn i akkurat denne stillingen og med gjengen i Konsis, tror vi det er avgjørende at du:

  1. Trives med å ta litt plass og å være frempå
  2. Er en selvgående, initiativrik og strukturert “do’er”
  3. Elsker å spille på lag, engasjere andre rundt deg og trekke frem det beste i dine kolleger.

I tillegg må du like å være med på arrangementer, dokumentere og skape litt blest rundt prosjekter vi har produsert eller på andre måter vært en del av.

Les hele annonsen her.

- ANNONSE -

You might also like