Grafisk Digital AS søker kunderådgiver / Digital markedsfører

Grafisk Digital AS har utviklet selvbetjeningsportalen SEND.no for adresserte utsendelser i flere kanaler. Bruken av denne er raskt voksende, og vårt mål er at SEND.no skal bli et naturlig førstevalg for alle som sender brev eller faktura, både elektronisk og som brevpost. For å lykkes med dette vil vi styrke vår markedsføring og kundesupport med en kunderådgiver / digital markedsfører.

Vi søker deg som mestrer sosiale medier til fingerspissene, som våre kunder blir glad for å få snakke med når de kontakter oss. Du er ikke redd for å by på deg selv, og du skaper trygghet når du veileder nye og eksisterende kunder i hvordan de skal bruke SEND.no. Du holder kontakten med våre kunder og skaper lojalitet. Du blir en naturlig del av teamet vårt som betjener næringskunder i hele Norge, med særlig ansvar for vår satsning gjennom sosiale medier og digital annonsering.

SEND.no er egenutviklet av våre utviklere i Grafisk Digital AS og vi drifter selv servere og all fysisk produksjon knyttet til dokumentutsendelser. Vi har et godt ord på oss i markedet og nå ønsker vi å knytte våre tjenester sterkere til merkevaren SEND.no. Din hovedoppgave vil være å bistå med videreutvikling av vår markeds- og brandingstrategi, samt sette den ut i livet.

Arbeidsoppgaver:

 • Brukerstøtte / Være ekspert i bruk av vår selvbetjeningsportal SEND.no og støtte nye og eksisterende kunder i bruk av tjenesten.
 • Motta og besvare, eventuelt videreformidle henvendelser på telefon, chat og epost.
 • Utarbeide og gjennomføre strategi for markedsføring gjennom nettside og sosiale medier og sørge for både betalt og organisk synlighet, samt å dokumentere engasjement ved å bruke tilgjengelige verktøy.
 • Produsere og publisere informativt og salgsfremmende innhold til våre nettsider og digitale kanaler i form av tekst, bilder og video.
 • Lage nyhetsbrev og drive oppsøkende relasjonsbyggende aktivitet ut mot eksisterende kunder.

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Svært god skriftlig formidlingsevne – primært norsk.
 • Relevant utdanning og erfaring innen markedsføring, kommunikasjon eller grafisk design er en fordel.
 • God kjennskap til filbehandling i Windows og generell bruk av pc som arbeidsverktøy.
 • God kjennskap til digital annonsering og bruk av tidsriktige publiseringsverktøy.
 • Erfaring fra bruk av sosiale medier som annonseplattform.
 • Grunnleggende kunnskap og erfaring med video- og bilderedigering.
 • Kjennskap til WordPress, Business Manager, Google Analytics, Adobe analytics, Snap Ads Manager, LinkedIn er en fordel.
 • God forståelse for hele salgsprosessen, og sammenhengen mellom synlighet, engasjement og taktisk markedsføring.
 • Erfaring fra tilsvarende rolle.

Personlige egenskaper:

 • Initiativrik og selvgående.
 • Serviceinnstilt, hyggelig og imøtekommende.
 • Godt øye for hensiktsmessig design og budskap som treffer mottakeren.
 • Effektiv og resultatorientert

Vi tilbyr en sentral og spennende stilling i et lite, men solid firma. Du vil få stor frihet og mulighet til å påvirke og utvikle egen rolle. Du vil ha base på eget kontor i flotte lokaler på Straume i Øygarden kommune, like vest for Bergen.

Høres dette spennende ut? Vi ser frem til å høre fra deg!

Søknad må være på norsk.

Les hele annonsen her.

You might also like